En av alla friskisar

 
 
Har blivit en del av Friskis-familjen igen. Värd till och med. Vilket innebär att jag, en gång i vecka cyklar dit, ler och säger Hej, och trycker på Play. I utbyte får jag ett årskort a la 2500kr. Ganska fint tycker jag. Och helt oförståeligt. I och för sig ingår det att om någon skadar sig, så ska jag ta hand om dem. Men risken för att någons hjärta ska stanna när hen ligger på golvet och fokuserar på sin andning, eller mjukar upp handlederna, är ganska liten.
 
För det ironiska i det hela är att, av Friskis alla pass, har jag blivit tilldelad Yoga Soft. Inte ens vanlig yoga, utan SOFT. Hade jag varit troende hade jag helt klart trott att det var ett tecken från vår Herre. För när jag ligger där på magen och spänner en fot i taget, tänker jag att nån tanke måste det vara med att just jag ligger här. Någon måste ha nån tanke med det. Annars blir jag knäpp. 
 
Så nu går jag runt och lyser upp världen med min friskis outfit som inte lämnar mycket åt fantasin. Visar både mönstret på underkläderna och hur mycket man åt till lunch.. 

RSS 2.0