Varför nöja sig med en, när man kan ha två?

 
Två dagar tills jag ska ut på lia! Ett av alternativen till hur man vill redovisa sin lia, var att skriva en blogg. Eftersom jag ändå pysslat med det i fyra år, så tänkte jag att jag kan ju lika gärna fortsätta. Men har då valt att skapa en helt ny, i detta syfte. Så under 6 veckor framöver så kommer jag antagligen skriva mest där, sen får vi se hur det blir. Om jag har tillgång till internet, vill säga. 
Ni hittar den här: 
restlessouls.wordpress.com
 

Min absoluta favoritplatsVåran lilla, lilla uteplats är helt belamrat med ett bord. Men det går fortfarande att sitta på räcket. Om man har jacka och extra strumpor. Här vill jag helst spendera hela dagarna.
 
 

Hälsningar från Byhålan!Tjenare Tjenare Fan! Ronny och Ragge här!

I fredags var det tentafest, och vi firade att kursen är över. Temat var "film och tv" och Anna och jag fick äntligen gå in i rollen som Ronny och Ragge. Och det gjorde vi till 100%! Med raggaröl, brylkräm och prillan under läppen gick vi all in. Vi dansade, pratade och betedde oss som dem precis hela kvällen. Vill inte veta vad de som inte känner oss, tänkte.. Haha! Men kul hade vi, och det gjorde att vi vann och tog hem alltihop! Så jäkla rolig kväll :D 
 

Jag är så långt ifrån dig som i ett annat land fast nära ditt.

 
Det är gula löv och grå himmel. Te, Melissa Horn i hörlurarna, blöta strumpor och en extra tröja. Låtsas att jag går och lägger mig i mitt flickrum på Öland. Eller i en bungalow på en strand i Thailand. 

Ångesten över att vaccineringarna kostar med än resan dit och tillbaka. Att alla recensioner om hotellet jag ska bo på första veckan säger "Åk inte hit! Kommer aldrig tillbaka". Att jag ska vara ensam, med en ryggsäck, på andra sidan jorden. 

Men jag ska ut på mitt livs äventyr. Det är 30'c och klarblått vatten. En helt ny kultur och platser jag aldrig varit på. Det är det min rastlösa själ behöver. Och jag tänker att det ska nog bli jävligt bra ändå.

8400 dagar

Det går snabbt när man har roligt.


23 års erfarenhet och visdom firades hemma på ön, för första gången på 4 år. Hann träffa alla mina bästa personer. Tillsammans med pulled pork, kanelbullar och whiskey så kunde det inte bli så mycket bättre♥
Nu är jag på väg tillbaka till Dalarna igen. Vi ses om två månader. Saknar er redan!

Världens bästa utbildning

 
 
Jag har inte gått allt för många utbildningar, men skulle ändå vilja säga att min är en av de bästa. Så nu måste vi hålla alla våra tummar och tår för att de ska få köra 2015 igen! Här kan ni lyssna på ett kort klipp när rektorn var med i radion och pratar om ansöknngen om att få fortsätta. 
 
 

18 dagar kvar!

 

RSS 2.0