Kragerö er så dejligt!

 
Efter att vi insett att vi faktiskt inte befann oss på Kragerö, utan Stabbestad, så var vi såklart tvugna att ta oss över ditt och kolla läget. Så vi tog färjan, och var där på 15 min. En jättemysig liten sommarstad, i stil med Borgholm. Vi promenerade runt, kollade i butiker och satt och njöt av solen på en takterass (vilket resulterade i en bränna endast på vänster axel och ben..)
 
 

Så langt alt er flott

 
Än så länge är det bara enhörningar och regnbågar, vi får hoppas att det håller i sig! Personalen är jättetrevlig, och ganska internationell. Svenskar, Norskar, Thailändskor, pollacker m.m. Blev genast vän med en polsk tjej, så jag kan prata enegelska ;) Har lite svårt för norskan.. Mycket förstår jag, men ibland måste jag fråga om flera gånger, men många av dem har en ganska "svensk", lättförståelig norska. 
 
Vi jobbar kl14-20, och ledig tillsammans två dagar i veckan. Vi har redan fått lära oss några spa-behandingar, och både fått och gett massage till personalen här, så vi lär oss jättemycket! Nu förstår jag faktiskt poängen med lia'n. Innan har det mest kännts som gratisarbete, men här är det rena lektionssalen. Nu känns det riktgt roligt att vara på spa! Sen hjälper det ju med kännslan av semester, lusten att upptäcka ett nytt land, lära sig ett nytt språk, massa jämignårig personal, och att jag har min Anna ♥
 

Mitt hjem

Det hade blivit något missförstånd om när vi skulle komma, så personalboendet var inte ledigt än, så första nätterna fick vi bo i ett hotellrum. Synd att klaga. Såhär såg det ut efter 5 min..

Men nu har vi fått flytta in i våra rum. Ganska små, men frächa. (Jag har bott i sämre...) 
Och framför allt, var sitt. Jag älskar Anna mer än allt annat, men det kan bli lite väl mycket att dela säng och all vaken tid tillsammans i fem veckor + resten av sommaren. 


Vi bor ungefär som i studentkorridor, med eget rum och gemensamt kök och badrum. Inte jättestort, men vi äter oftast på hotellet, så vi klarar oss med kylskåp (vilket är i princip det enda som finns)
 
Utsikten från mitt rum. Inte helt dumt :) 
 

Livet er flott nå!Anna och jag kom som sagt fram i lördags kväll, och då slockande jag ganska snabbt efter att ha varit vaken i 38h. Men på söndagen vaknade vi pigga och utvilade och var redo för upptäcksfärd. Det första vi upptäckte var att vi inte ens befinner oss på Kragerö, utan Stabbestad. Bra där! (Men det är ganska lätt att tro eftersom det heter Kragerö resort..) Vi promenerade i omgivningarna, och det är verkligen superfint! Sen provade vi gym, spa och mat, som vi får använda/äta hur mycket vi vill. Tror verkligen vi kommer att överleva dessa fem veckor utan problem! :) 
 

Första dagen i Norge

Hej! Nu har vi landat och är på plats i Norge. Igår spenderade jag hela dagen med att åka bil, men med fint sällskap går det utan problem! 
 
Tydligen var det lite missförstånd om när vi skulle komma, så vi fick ett vanligt hotellrum första natten. Himla fint är det! Det är en hel del svensk personal här, så jag förstår till och med vad de säger ;)
 
Nu ska vi snart äta, och sen iväg och utforska Kragerö. Hoppas ni får en bra dag! 

Certifierad Massör

 
Fick igår veta resultatet på mitt certifieringsprov, och jag kan nu titulera mig som certifierad massör! :D 
 

Lia-update

Har nu gjort två veckor på Bansai Spa på Stufvenäs. Bara två veckor kvar. Tiden gå snabbt, trots att det inte finns så mycket att göra. Masserar lite, pysslar och städar. Och viker handdukar. Och rockar. Och mera handdukar. Men alla är jättertrevliga, och tycker det är ganska härligt att mysa omkring där hela dagarna :) 

 

Londonbilder

Trodde jag hade laddat upp alla bilder från London, men tydligen inte. Åldersrelaterat.. 
Men i alla fall, spenderade hela dagarna med att äta och dricka i gott sällskap. Bokstavligt talat. 


Promenerade runt London med Anna och Alba. Drack cokctails till lunch med Anastasia, och diskuterade pojkar och politik. 
Åt på Meatmission och drack Vietnamese party punch

Promenerade i regnet med min danska lady och poserade på gatorna med Anna 

Mera selfies och var tursit och åkte högst upp, längst fram i dubbeldeckaren

Åt english breakfast och drack en flaska prosecco kl 02 innan jag skulle flyga hem. Inga konstigheter.
 

RSS 2.0