In the end, we only regret the chances we didn't take

 
 
Powernap a la Madde, Elin och Anna. 
Tre veckor till certifieringen, och vi tar varje chans vi kan, till lite extra vila. 
 

Livet på en pinne

 
Såhär såhär ska en bonnunge leva.

Mellan jobb, träning och plugg hann vi med lite skidor I helgen.
Solen sken och livet var allmänt underbart! 
 
 

Tydligen även i Orsa

 

Vart tog våren vägen?

Tog gympaskor till skolan imorse, eftersom det var barmark. Vid lunch ringde pappa.
- "Hej, jag hörde att ni har minusgrader och snö" 
- "Nejdå, här snöar det inte" 
Innan samtalet var slut, var hela marken vit.. Ångrade mitt sko-val ganska mycket när jag gick hem från bussen.. 
 
Varför åke jag buss, undrar ni? Det var nämligen en stor dag för Elin! Jag hade varit inne i Mora och tränat yoga. Helt frivilligt! Vi har haft yoga i skolan ett par gånger och har blivit lite inspirerad, och känner hur jag är på väg över till den mörka sidan.. Har ett kaos av (motstridiga) tankar i huvudet under tiden, men ska väll snart lyckas hitta nått typ av lugn. Tänker att förra veckans magkatarr skulle behöva det. Vi får se hur det går. 

Vi laddar för 13 tim i skolan

 
Är det nånting den här kursen har lärt oss, så är det planering och att göra matlådor. Mellanmål is key, och lösningen på alla världens problem, enligt våra kost-föreläsare. 

“Daydreaming is okay, even better if you can make something lasting out of it.” ― Leslie Dean Brown

Anatomiföreläsningar kl 08-16.30, massagekunder kl. 17-21. Därefter ska man ha tid och energi att läsa en bibel på latin som vi får en ny varannan vecka och har två veckor på oss att lära oss utantill. Sova, laga mat och tvätta vad är det? 
 
Konstigt att man drömmer sig bort ibland och mycket hellre hade befunnit dig här? 
 
 
 

38 dagar kvar till London

 
Man blir inte stormrik på att städa stugor i Grönklitt. (även om jag har näsan dubbelt så mycket timlön jämfört med supervisor i London) 
Men tillräckligt för att ha råd med en tur/retur biljett till London över påsk. Då har vi precis gjort vårat certifiering-prov för massör, så jag tyckte det var en perfekt belöning till mig själv :)
(nu ska jag bara se till att göra mig förtjänt av den också..) 

Livet i Orsa

Är tillbaka i verkligheten igen efter en veckas självstudier. Verkligheten i Orsa bjöd på två prov, tandvärk och regnslask. Men det är synd att klaga eftersom jag hunnit träna 2ggr/dag och nu har tre dagars oplanerad ledighet framför mig. (Som mestadels ska spenderas med anatomiboken) 
 
Det var riktigt skönt att komma hem. Jag fick känna på våren, sprang milen under timmen för första gången, masserade och spenderade tid med de bästa <3 extra kämpigt att åka hemifrån den här gången.. 
 
Fick också träffa den här godingen :) 
 
 
 

Tjejvasan

 
Nu är kaoset över, och man kan ta sig fram i Mora igen. Men det är ju alltid trevligt med lite folk, där det annars ekar tomt. Hade fint sällskap hela helgen och mina kämpar, mamma och Anna var så himla duktiga! Så stolt! :D 

RSS 2.0