Lane Loge


Jag kan säga att vi inte hade jättehöga förväntningar, när vi efter att ha kört ett par kilometer på en liten slingrig grusväg, möttes av det här. En öde grusplan och en lada full med marsvin. 
Men ja, vi fick i alla fall fler kunder än på Öland. (och fick massera till ljudet av bandet som repade precs bredvid)
Och trots väldigt hög medelålder (skulle gissa att snittet låg på 60..), så hade vi några riktigt bra danskvällar med, då vi lurat dit några stackars dansare vi träffat på Öland, som körde 35mil, endast för att vi sa "Självklart ska ni komma hit, det är världens ös". Hehe. Vi fick också våra fördommar krossade då det visade sig att några av de söta raggarna med polisonger, pontiac och folköl, som sjöng med till alla Larz Kristerz låtar, var riktigt grymma på att bugga!Som jag alltid säger, så har jag världens bästa kusiner. Så tack vare en av dem, och det faktum att jag är väldigt bra på att utnytja folk i alla situationer, så slapp vi bo i tält. Delade istället på 1m säng i en lägenhet i fina Vänersborg. Tack!!
 
 
Höga på dans och med lite mera cash på fickan, så begav vi oss mot Dalarna igen. Med en kortare paus norr om Karlstad, där vi träffade på ett rådjur. Anna och jag klarade oss fint, men det slutade lite värre för rådjuret och bilen. Men efter några samtal med våra fäder, polisen och ett par lastbilschaufförer så åker vi igen, sakta men säkert. Fabian håller hela vägen, och vi håller oss vakna tack vare överflöd av oxytocin, Casanovas, fnitterattacker, vacker soluppgång och energidrycker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0