People down here think I'm crazy, but I don't care. There ain't nothing gonna stop me now ‘cause I'm almost there.Är nu på väg mot London! En vecka med vänner, bröllop, uteserveringar, pubbar, tunnelbana, kramar och massa dans. Taggad! :D 
 

Männen i mitt liv


When I look back now. That summer seemed to last forever. And if I had the choice, I'd always want to be there. Those were the best days of my life.

 
Strosa på marknad i Byxelkrok, bad med kusinen, kroppkakor hos mormor, åka motorcykel, prata bort hela nätterna och sova halva dagen, plocka blåbär, äta glass, promenera i regnet, dricka te och prata om livet, drömma, läsa barometern och äta frukost halva förmiddagen, åka längst kusten med kameran. Sommar ♥
 

I would die for you. Climb the highest mountain Baby, there's nothing I wouldn't do. When we're hungry, love will keep us alive

Efter att ha spenderat dygnets alla timmar tillsammans med dig, i två månader,
känns tre veckor utan dig väldigt kämpigt ♥
 

"De pratar om nått underbart, jag är där, jag kan berätta"

 
 


Sommarlovet har börjat på riktigt, och jag gör inget annat än ligger i solen, går barfota, badar (för första gången på två år!), dricker vin, lyssnar på sommarratare, jobbar på min bucketlist (åka nercabbat åka lastbil ), hänger med fina människor, sover länge, lyssnar på Winnerbäck, äter grillat, blir solbränd, förtränger skoluppgifter och tycker att det kan gärna vara såhär för alltid.

"Jag behöver frisk luft i mina lungor. Ny mark under mina steg. Saknar doften av frihet. Bär en oro inom mig. För jag behöver komma ut. Ut på vägarna igen"

 
 

En vanlig dag i MalungJag är tillbaka på småländsk mark igen, men drömmer mig redan tillbaka till Malung. En vanlig dag såg ut ungefär såhär. (När vi inte stod och svettades i vårat massagetält) Vi tittade på bilar och raggare, dansband och bränder, på folk i allmänhet och söta pojkar i synnerhet
 

Man ska ha husvagn

 
Campinglivet passar mig ganska bra. I alla fall om man alltid får ha det såhär bra. Har fått en egen dalafamilj som curlar, lär mig älvdalska och oroar sig om jag inte kommer hem. Den ena grannen bjuder på älgkött och den andra på champagne och jordgubbar. Och så visade det sig att mina vänner från Jönköping campar 5m bort i samma trädgård som oss. Världen är bra liten ibland. Speciellt i Malung v.29 :) 

Pausa livet nu, tack

 
Vi sover tills någon ringer och bokar massage, strosar på Malungs gator, dricker öl, grillar med grannen, dansar tills vi inte orkar gå, äter dagsfärsk fisk, fnittrar tills vi inte kan andas, beundrar gamla amazoner, går barfota i gräset, äter hembakat bröd, spelar perikles på högsta volym och sjunger oss hesa, dricker champagne ur plastglas, får pojkarna på fall Och förälskar oss varje kväll. 

Love is the answer, and you know that for sure. Love is a flower, you've got to let it grow.

 

Blue flower waving in the wind, Say whose blue eyes, Lift up your swaying fragile stem, To the blue skies.

 
 

I hope you still feel small when you stand beside the ocean, Whenever one door closes I hope one more opens, Promise me that you'll give faith a fighting chance, And when you get the choice to sit it out or dance. I hope you dance

 
 
 

Hemma i Orsa igen

 
Spenderat helgen i Orsa, i väntan på att Anna ska komma hem från bröllop i Vilhelmina, och på att Malungs dansbandsvecka ska börja. Tanken var att jag skulle köra till Malung ikväll, men eftersom varken jag eller bilen mår så bra, så blev det inte så. Åkte på en förkylning ganska lägligt till min åtehämtningshelg. Inte så konstigt kanske, med tanke på sömnbrist, två veckors non-stop-dans och extremt mycket fysisk kontakt med väldigt mycket människor. Kroppen sa helt enkelt nej. Tur var väll att den kom nu, eftersom vi alla vet att jag hade dansat hur eller hur. Men nu gör det mig inte så mycket. Går all in med husmors-knep. Min egen version, fyra - Vitlök, Värme, Vila och Whiskey.
Så har dessa dagar legat och i 30'c värme på Annas balkong, och levt på vitlök och Whiskey. Två dagar, och förkylningen är borta. Mitt husmorstips till er! (Ett annat tis är filmen "The perks of being a wallflower", som jag såg när solen gick i moln) 
Kram på er!

Lane Loge


Jag kan säga att vi inte hade jättehöga förväntningar, när vi efter att ha kört ett par kilometer på en liten slingrig grusväg, möttes av det här. En öde grusplan och en lada full med marsvin. 
Men ja, vi fick i alla fall fler kunder än på Öland. (och fick massera till ljudet av bandet som repade precs bredvid)
Och trots väldigt hög medelålder (skulle gissa att snittet låg på 60..), så hade vi några riktigt bra danskvällar med, då vi lurat dit några stackars dansare vi träffat på Öland, som körde 35mil, endast för att vi sa "Självklart ska ni komma hit, det är världens ös". Hehe. Vi fick också våra fördommar krossade då det visade sig att några av de söta raggarna med polisonger, pontiac och folköl, som sjöng med till alla Larz Kristerz låtar, var riktigt grymma på att bugga!Som jag alltid säger, så har jag världens bästa kusiner. Så tack vare en av dem, och det faktum att jag är väldigt bra på att utnytja folk i alla situationer, så slapp vi bo i tält. Delade istället på 1m säng i en lägenhet i fina Vänersborg. Tack!!
 
 
Höga på dans och med lite mera cash på fickan, så begav vi oss mot Dalarna igen. Med en kortare paus norr om Karlstad, där vi träffade på ett rådjur. Anna och jag klarade oss fint, men det slutade lite värre för rådjuret och bilen. Men efter några samtal med våra fäder, polisen och ett par lastbilschaufförer så åker vi igen, sakta men säkert. Fabian håller hela vägen, och vi håller oss vakna tack vare överflöd av oxytocin, Casanovas, fnitterattacker, vacker soluppgång och energidrycker.

Trollhättan

En av våra dagar på västkusten bestämde vi oss för att vara turister i Trollhättan. Vi promenerade på stan, köpte nya dansklänningar, fikade, handlade ännu mera tonfisk och såg trollhättefallen. När dammluckorna öppnas, forsar 300 000 liter vatten i sekunden utmed älven. Ganska maffigt ändå.

 
 
Sveriges landskap får mig fortfarande att tappa andan 
 
 

På andra sidan landet

Nu har vi lämnat ön bakom oss, och begett oss till den andra kusten. Vi har fått upp massagetältet, sett marsvins SM, dansat och haft en heldag i Göteborg med våran egen älskade göteborgare Josie. Så himla fin att få träffa henne igen. 
Idag ska vi tydligen vara med i radio? Önka oss lycka till! 

 

Med fastland under fötterna

 
Nu är vi klara med Öland för den här gången. Ganska slitna efter att ha dansat varje kväll hela veckan, och bara sovit några timmar innan klockan ringer. Ändå börjar abstinensen komma nu, första kvällen utan dans.. 
Men ikväll blir det tidigt i säng, för imorgon bär det av mot Uddevalla och Lane Loge. Önska oss lycka till :) 
 

Friends for life

 
Dessa nötter gör mig så lycklig! 
 
Fick lite oväntat besök i Norge, från London/Litauen. Säger alltid till mina vänner att de är välkomna att komma och hälsa på, och extra roligt är det när någon jag inte träffat på ett år, tar sig ut mitt i ingenstans, för att ses. Han hängde med till Sverige, och åkte sedan vidare, och istället kom Nicky och flyttade in. Så nu har jag min dalmas och min dalkulla hos mig på ön, och det blir inte mycket bättre :) 

Personalfest

Några bilder från personalfesten på Kragerö resort, som vi hann med precis innan vi åkte. Som vanligt skulle vi kunna filma våran egen "baksmällan", då personalfester alltid lyckas spåra på de mest märkliga sätt. Men roligt hade vi! :) 

Livet som massör

 
Nu har jag landat på Öland igen, den här gången med mina två bästa vänner. Nätterna spenderas på logen på Lundegård, och på dagarna är Anna och jag på Kapelluddens camping och erbjuder massage. Kom gärna förbi och säg Hej! :) 

RSS 2.0