"Sometimes you find yourself in the middle of nowhere and sometimes, in the middle of nowhere you find yourself"

 
 
 
 
 

 
 
 

Mera Sälen

 
Med er har man aldrig tråkigt! 
 

Har nu haft mina första massagekunder, och det gick riktigt bra! Höll tiden, och kom ihåg alla grepp, så det känns bra. Man är lite sliten efter först 8 Tim anatomi, och sedan 2 Tim massage, men imorgon är det på't igen. Sitter nu och kollar på massagebänkar och skidor på blocket. Det hade jag inte trott för ett år sedan. Tänk vad lilla Orsa kan  ändra på ;) 

Men jag är hemma nu i alla fallSåg precis den här bilden i The Time Out London, och insåg att jag har bott på i alla fall tre av adresserna. (Men ni behöver ju inte säga något till mamma och pappa) Skulle tro att statistiken är lite lägre i Orsa ;) 
 

Sälen!

Nyss hemkommen från en av de bästa helgerna jag haft på länge! I torsdags åkte jag upp till Sälen med fem fantastiska brudar, och har sen haft fullt upp med skidåkning, afterski, dans, god mat, härligt umgänge och ömma vader. Jag som senast åkte skidor när jag var kanske tolv år, i en liten backe i Småland, blev helt såld! Så himla roligt! Lade ner det där med barnbacken och att ploga ganska snabbt, och flög ner i backarna i ganska okontrollerad hastighet, hehe. Men jag fick till det ganska bra tillslut, och åkte inte omkull allt för många gånger :) 


Ni är det bäst jag vet!


Laddade för en dag i backen!


Taggade på skidor


Jag och min Anna


Soffhäng efter en heldag i backen


För mycket dans, Inte lika starka dagen efter..


Lycklig tjej!
 

Och att kramas hårt och länge

 
 
Januari är här, gymmet är fullt och plånboken tom. Det ska slutas och börjas med både det ena och det andra, men många löften har antagligen redan brutits. Mina löften innehåller väldigt lite mått, siffror och datum. Men däremot tänker jag år 2014: 
 

Starta eget företag
Åka till Cypern
Gå på bröllop
Besöka London
Bli certifierad massör
Läsa fler böcker
Lära mig åka skidor
Lyssna på ny musik
Säga "jag älskar dig" oftare
Skicka fler vykort
Lära mig lite dalmål
Sätta flera nålar på min världskarta
Gå ner i spagat
Dansa, dansa, dansa
Låta kameran följa med oftare
Bli bra på att småprata med människor jag inte känner
Säga Ja
Säga Nej
Ha världens bästa sommar med min andra hälft
Lämna gammal skit bakom mig, men låta fina minnen finnas kvar
Sakna mindre och hälsa på mer
Ta bort alla energitjuvar
Kramas mer
Tro på mig själv


Cypern

 
Nu är det klart, min vän Anna och jag ska till Cypern och göra våran LIA (Lärande i arbete). I 5 veckor i vår ska vi vara där och ha massagepraktik. Ser fram emot det så himla mycket! Tänk att få spendera 5 veckor med min favoritperson här: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orsa Vinterlandskap

Det bara fortsätter att snöa och snöa. Stora, flingor som sakta dalar ner, precis som på film. I helgen som gått har vi inte fått mycket gjort. Några skidelever var på besök från backen, och i lördags var det festligheter på Barkgatan. Annars har vi tagit det ganska lugnt, (Den efterlängtade träningsvärken har kommit tillbaka, så jag kan knappt ta mig ur sängen) Men vädret var så fint så vi tog oss ut på ett par timmars promenad, och njöt av stillheten som bara finns vid Orsasjön ♥


 

Världens bästa utbildning ska lägga ner

 
 
Igår fick vi veta att Scott vartannat år måste ansöka om att få fortsätta hålla utbildningen. Tydligen är det bara en tredjedel av alla yrkeshögskolor som ansöker, som får fortsätta. Och nu, efter 9år, så får Scott inte fortsätta med sina utbildningar :( De har ännu inte fått veta varför, men de tror att man vill satsa på andra typer av utbildningar, tex. teknik, och tror inte att vi bevövs. När hälsobranchen växer mer och mer för varje år! Så himla tråkigt! Vi blir sista klassen, och det kommer bli så tomt nästa år, när det bara är vi kvar.. Allt de kan hoppas på är att de kan få starta upp igen år 2015. 
 

Dags att boka!

 
 
 
Nu är det bara att ringa och boka, för er som är i krokarna! Och även för er som tycker det är värt en liten omväg (vilket det är!) Samtidigt som ni hjälper oss i vår utbildning, och får oss att bli ännu bättre massörer :) 

Massagen har börjat!

 
 
Nu är jag tillbaka till älskade Orsa igen. Orsa med rutiner, hälsosamma vanor och fina vänner. Även fast tankarna då och då vandrar till London, så är jag glad att vara på plats igen. Kör ännu en London-detox, precis som jag gjorde efter sommaren. (Inget kaffe, socker, alkohol eller italienare) Det är först nu abstinens-huvudvärken börjar släppa.. 
 
Massagekursen har nu börjat, och vi är i skolan kl 8-17 nästan varje dag. Men halva dagen får vi ligga på massagebänken, så det är helt okej ;) Första veckan är klar och vi har nästan lärt oss allt i en helkroppsmassage. Det är mycket att ta in, men det är så himla roligt! Om redan en vecka ska vi börja ta emot kunder, och sen blir det stenhårt plugg och försöka lära sig alla muskler och massagegrepp m.m. 
 
Vi har självstudier idag, så nu ska jag iväg till skolan och öva på nån stackars skidelev (i hopp om att kunna förhandla mig till en skidlektion nästa helg) 
Kram på er! 

Summerar mig och London ganska bra

 
 

Sista natten i London

 
 
Då var det nästan över för den här gången. Och jag sitter och grinar som vanligt, med en 20cl flaska billigt rödvin från det indiska 24/7-butiken runt hörnet. 
 
Har gjort mitt bästa för att kombinera vardag och semester Dessa två veckor. Jag har jobbat 70h, varit förkyld, träffat mina vänner så mycket jag kunnat, och där emellan försökt hinna med att tvätta, äta och sova ( har varit lite mindre av den varan. Det gäller att prioritera!) 
 
Men det har varit två härliga veckor med mycket kindpussar, sena nätter, kaffe, nya vänner, många tillfälliga sovplatser, whiskey, krävande kunder, dansgolv, italienare och regn. 
 
Finns inte ord för all min kärlek för den här staden, men det vet ni nog redan. Saknar den redan ♥
 

Gott nytt år!

 
 
Hej! Nu är jag på plats i London, och kommit på plats. Resan hit gick bra, men det var förseningar på varenda tåg/flyg/ersättnings-buss/ tunnelbana. Men när jag landade hade jag redan fått två sms, ett som sa att vin och pizza väntade på mig, och ett från en annan vän som erbjöd sovplats om jag inte redan hade det. Så då kände jag att alla förseningar spelade mindre roll, för jag är tillbaka i mitt älskade London! 
 
De första dagarna spenderade jag med att träffa alla, och få veta vad som hänt sedan jag lämnat landet. Träffade bl.a. Julie som jag inte har sett på två år, och Mie som berättade att hon ska gifta sig i sommar! Gick till mitt gamla jobb, och chefen erbjöd mig jobb samma dag. Jag var lite ringrostig, men det var faktiskt riktigt roligt att vara tillbaka. Efter att ha flyttat runt lite så har min vän Anna sagt att jag kan bo i hennes rum, eftersom hon snart åker hem på semester. Så allt har löst sig riktigt bra :) 
 
Igår kväll var jag och några kompisar inne i centrala London och firade in det nya året. (Spansk version involverande vindruvor. Fråga inte varför..) det var jättetrevligt, tills jag skulle ta mig "hem", och de visade sig att tunnelbanan som skulle gå dygnet runt på nyårsafton, inte gällde den linjen jag behövde. Och inga bussar, tåg etc.. Så jag bröt ihop en smula, och ringde bokstavligt talat varenda människa i hela England som jag nånsin pratat med, för att få nånstans att sova. Några timmar senare så löste sig allt. Så inga föräldrar behöver oroa sig för att jag vandrade runt ensam i ett regnigt London hela natten (bara halva). 
 
Gott Nytt År! 
 

RSS 2.0