Vi lämnar ingen oberörd

 
 
Den senaste veckan har mina tankar endast kretsat kring efflurage, cellers uppbyggnad och benvävnader. (Nej, självklart har vi även diskuterat skidkillar, matlådor, Vasaloppet, studiebidrag, löpträning i snö och andra problem man har som student i Orsa) 
Men mycket massage och anatomi har det blivit. Vi börjar dagen med att försöka trycka in latinska termer i huvudet i ca 8 tim, för att sedan ha ett par timmar med massagekunder och våra elevbehandlingar. Har man energi nog för att skrapa ihop en middag och ett par matlådor efter det, så är man nöjd.  Men det är så jäkla roligt, och jag vet att det är värt det, så det är bara att bita ihop den här terminen. 
 
I helgen tog vi en paus (med bara ett par timmars plugg, och en massagekund). Skideleverna var här över helgen och självklart var det fest på "campus" med ölspel, underställ och billigt vin. Precis som det ska vara enligt alla klichéer. Lördagen var vi ganska slöa (som väntat), men söndagen desto mer effektiv med några timmars jobb och stugstäd i Grönklitt, en timmes löpning och dejt med mina två skvallertanter. Och efter en fin helg laddar vi nu om för en ny vecka :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0