Massagepraktik

 
 
Nästa vecka, v.9 har jag hempraktik och kommer hem till Kalmar/Öland och erbjuder helkroppsmassage,
då ni får betala vad ni tycker det är värt. 
Jag säljer även newbody för våran klasskassa. Kolla gärna i onlinekatalogen som jag länkar. Hör av er om ni är intresserade :) så ses vi snart! 
 
http://www.newbody.se/Documents/Kataloger/Produktkatalog_2014_E-katalog_rosa.pdf

Bra början på veckan

 
Godmorgon! Klockan är straxt efter 9, och jag har hunnit med att plugga en timme, springa milen och äta frukost. Nu ska jag nöta latinska termer en stund till, innan det är dags för prov. Önska mig lycka till! :D 

Alla-hjärtans-dag

Alla-hjärtans-dag spenderades med mina hjärtevänner Josefin, Anna och Malin i Grönklitt. En "skidort" utanför Orsa (där jag städar stugor på söndagar). Hur trevligt som helst! Och denna dag kände vi oss extra våghalsiga och kastade oss ut även i röda backar. Och tänk att vi överlevde det med :) 
 
På kvällen kom min dejt Josefin, med rosor och jordgubbar och vi lagade mat och hade myskväll tillsammans. Kunde inte bli så mycket bättre :) 
Det här med kontrollerad hastighet är inte riktigt min grej, utan allt för ofta blir det ofrivilliga störtlopp (men så länge ingen blir skadad, så njuter jag i smyg) får väll hoppas att jag inte blir avstängd.. 

Paradiset kan vara en plats på jorden

 
Lite senare än alla andra, så har även jag läst Kristian Giflunds bok "i kroppen min" . 
 Han har en sån otrolig livsglädje, och det gör så ont att läsa när han skriver om allt han vill göra när han blir frisk, när man vet att den här berättelsen får inget lyckligt slut. 
I somras låg jag i en park i London, och lyssnade på hans sommarprat. Så bra! Och jag bara grät o grät.. 
Tycker hans sätt att skriva är så fint, och det berör verkligen. Önskar verkligen att han fått chansen att bli pappa. 
Så har ni inte redan gjort det, läs den! 
Våga säga nej, våga säga ja

Vi ska dit!

Som utlovat kommer den omtalade videon, som några kreativa lokalbor har snickrat ihop. Den går varm här kan jag säga, och är anledningen till att det på campus finns koppar med texten " kaffestugan, wasastugan, hem till frugan" och att alla har minst en bild som ser ut något i stil med:
 
 
 
vi ska till ryssa, en sväng till orsa, en hutt i nusnäs, ett ligg i våmhus, en dans i färnäs, en bärs i vika, en snus i vattnäs, sen hem till fjällan
 

Kan ni inte se videon, klicka på länken nedan:
 
http://youtu.be/97Jpu93Upfs

Vem har snyggaste underkläderna?

 

Sälen 2.0

I helgen blev det ännu en vända till Sälen. Som jag nämnde, blev jag helsåld på skidor sist, så nu tar jag alla chanser mitt schema och mitt knapra studentkonto tillåter. Jag, Anna och Josie packade bilen och drog kl8, och kom tillbaka kl4 på morgonen efter. Sov några timmar, och åkte sen till nästa skidanläggning för att städa stugor. 
Anledningar till att jag blev hög på livet:
 
-Spenderade nästan ett dygn i bästa vänners sällskap. 
 
-Träffade min älskade lillebror och hängde i hans stuga, tillsammans med fem 18 åringar.
 
-Skenade bara okontrollerat en gång, och ingen kom till skada.
 
-Josie och jag gick lös i "Valles park" och kände oss väldigt badass efter våra småsmå hopp (måste börja nånstans!)
 
-Hade skitkul på kvällen när vi gick ut, och fick dansa massor. Träffade även min sambo och hennes sambo (vi har ett lite komplicerat deltids-sambo/delad vårdnad-förhållande jag och hennes pojkvän) 
 
- Vi träffade några på vägen hem som kunde och sjöng med i "Vi ska dit". Det låter inte så stort, men det gjorde min dag. Ska snart visa er denna fantastiska video!
Chauffören ska också ha mat! 
 

“Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts.”

 
 
Nu har jag fixat första hälften av min LIA-period! (Lärande i arbete) Hela Maj kommer jag befinna mig på Öland/Kalmar och spendera dagarna som massör på hotell Skansen i Färjestaden. Lite mindre äventyr än Cypern (och en hel månad ifrån Anna!!) men det ska bli riktigt skönt att spendera en hel månad hemma! Det har inte hänt ofta de senaste åren.. Och den lille omtalade stenen har lämnat mina axlar, då jag nu slipper stressa över att hitta Lia-plats :) 

Vi lämnar ingen oberörd

 
 
Den senaste veckan har mina tankar endast kretsat kring efflurage, cellers uppbyggnad och benvävnader. (Nej, självklart har vi även diskuterat skidkillar, matlådor, Vasaloppet, studiebidrag, löpträning i snö och andra problem man har som student i Orsa) 
Men mycket massage och anatomi har det blivit. Vi börjar dagen med att försöka trycka in latinska termer i huvudet i ca 8 tim, för att sedan ha ett par timmar med massagekunder och våra elevbehandlingar. Har man energi nog för att skrapa ihop en middag och ett par matlådor efter det, så är man nöjd.  Men det är så jäkla roligt, och jag vet att det är värt det, så det är bara att bita ihop den här terminen. 
 
I helgen tog vi en paus (med bara ett par timmars plugg, och en massagekund). Skideleverna var här över helgen och självklart var det fest på "campus" med ölspel, underställ och billigt vin. Precis som det ska vara enligt alla klichéer. Lördagen var vi ganska slöa (som väntat), men söndagen desto mer effektiv med några timmars jobb och stugstäd i Grönklitt, en timmes löpning och dejt med mina två skvallertanter. Och efter en fin helg laddar vi nu om för en ny vecka :) 

RSS 2.0