Första dagen i London

 
Hej, 
 
Jag är på plats, och allt har gått bra, även om resan tog en evighet. Men eftersom jag hade med mig böcker jag faktiskt tycker om, och inga anatomi-böcker, så gjorde det inte så mycket. 
 
Jag sitte i solen solen med en öl och en vän, och det känns som att jag aldrig åkt härifrån. Livet blir inte mycket bättre! 

Imorgon gäller det!

 
 
Lite hur mitt liv har sett ut den senaste tiden.. 

All motivation är bra motivation. Fyra dagar kvar

 

Ny Lia

Precis som livet blir mest, så blev inte 
heller Lia'n som planerat. Men jag tror det här blir till det bättre! Först ska jag hem fyra veckor, och vara på Stufvenäs. Sedan fem veckor i Norge, tillsammans med min bättre hälft, Anna. Jag tror det blir toppen! 
 
Här kan ni gå in om ni vill kika på Kragerö spa, där vi ska vara i Norge:
www.krageroresort.no
 
Jeg snakker ikke norsk, men det vil trolig være fint :)

Självstudier när de är som bäst

 
Jag och min skidlärare. Det bästa med att gå på en skola med skidlärar-elever ;) Fick en privatlektion, och gjorde lydigt alla övningar med vikten på dalskidan och hockeystopp. Tur att det var så lite folk i backen, kan jag säga.. 
 
 

Grillkväll i Hansjö

 
 
Vi bestämde oss för att det var slut på vintern, och cyklade ut till Hansjö för att grilla och spela kubb a la svensk sommar. Så nu kan den sista snöN ta och smälta bort.. 

Man får inte leva om sitt liv, det är det som är själva grejen

 
 
 
 
Hej! 
Min granne har flyttat, så jag har inte längre något internet. Hehe.. Livet som student! Får nöja mig med skolans, och det mobila. Tänkte visa lite bilder från helgen, men ni får nöja er med ett boktips så länge. 
 
Torka aldrig tårar utan handskar, kan vara de bästa och viktigaste böckerna någonsin. Eftersom jag var i England när Gardell-hypen började, så ligger jag lite efter. Men har läst alla böckerna nu, och sett tv-serien på svt-play. Men böckerna är tidlösa och alltid lika bra. Har gråtit floder. Såklart. Och det värsta är ju att allt har hänt på riktigt.. Man önskar att det var en påhittad historia. 
Läs
 

RSS 2.0