Livet i Orsa

Det är inte alltid jag orkar släpa med mig systemkameran överallt, men dokumenterar lite då och då med mobilen. Så här får ni se lite vad som har hänt sen jag flyttade


Grillning och lekar första dagen med tvåorna


Första dagen på Konsum, och vem springer vi på? Lyckan var total! 


Andra veckan fick vi massage och spabehandlingar av andraårs-eleverna, och de flesta kände nog att de hade valt rätt utbildning ;) 
Vi tog en cykeltur för att hälsa på en av infödingarna i klassen, och fick höra på riktig dalmål. Förstod inte mycket kan jag ju säga. Dagen innan tvättdag, därav nyinköpta trosor och volanger till träningsskorna..


Som sagt, vi jobbar inte allt för hårt här på Scott


Sen var det tillslut dags för nollningen, med temat realityserier, och vi fick "Farmen". (De andra var Gladiatorerna och Robinsson) Snyggast i stan! Champagne-frukost, lekar, (Behöver jag säga att naket och alkohol var temat på de flesta grenar..?) grillning, sova en stund och sen fest på "Bykrogen". Jäkligt roligt hade vi! 


Hälsa 9

Det har bara gått 3 veckor, men tiden flyger iväg, och redan så känner jag "Hur ska jag klara mig utan Orsa?" Och framför allt klassen H9. Tycker det är fantastiskt hur bra vi kommer överrens. Nästan 40 personer med helt olika bakgrund, men som alla funkar så bra ihop. Älskar er ♥
 

Friluftsdag

Efter att ha suttit inne i två veckor och jobbat med grupp-och individutveckling (kommunikation, stress, etik och moral, ledarskap, coaching mm) gav vi oss ut på friluftsdag, för att använda all vår nya kunskap, men mest för att leka. Väldigt mycket mellanstadie över det hela. 
 
 
Jag åkte på världens förkyning, och fick agera poängränkare, men jag var ganska nöjd med det med. (Och ja, jag tog värvning i försvarsmakten när jag ändå var på G..) 
 
 
 

Orsa, första helgen

Hej, det var ett tag sen vi hördes. Men grannens internet har legat nere,
så har inte kunnat använda det, hehe.. 
Men mest är det för att jag har haft så himla roligt dygnet runt, så jag har helt enkelt haft tid. Vilket jag tycker är ett väldigt bra tecken? Men idag blir det en väldigt lat söndag, så det blir nog ett bildregn :) 
 

Första helgen var det marknad i Orsa. Det gäller att passa på när det väl händer något, så självklart var vi där!


Sötaste live-bandet


Efter att ha varit en sväng i Mora och "gjort stan", så öppnade vi dörrarna mellan lägenheterna och lagade mat tillsammans. Älskar att bo såhär!


Sen klämde vi ihop oss, allihop i ett av de små köken. Trångt, men mysigt


Efter middag och vin, gick vi en trappa ner, där ännu fler scott-elever samlats


Och vi dansade tills fötterna inte orkade mer, klämde ihop oss alldeles för många på en balkong, tills det var dags att gå hem, till dörren mitt emot
 
 

Orsasjön

 
Nämen sååattee, såhär bor jag då. Synd att klaga.
 
 
 
 

Iron Man

 
Även jag gav mig ut i solen för att kolla in på alla galningar som gjorde Iron Man. Helt galet, men de är verkligen en inspiration!
 

RSS 2.0