Trying not to loose my head

Jag var hemma hos Javier för ett par dagar sen. Skulle hämta min jacka som jag glömde där, när jag lämnade hans säng, för Anna's. Passade på att ta reda på vad som hänt sedan sist, och gå igenom alla de saker som andra flickor lämnat på hans rum, men aldrig kom för att hämta igen. Tackade sen för mig, gick ut på gatan och hann ner till rondellen innan jag vände om, eftersom jag kom på att jag glömt min ipad. "Elin, försök att inte tappa bort ditt eget huvud"
 
Ett par dagar senare får Javier ett samtal från en lärare från Spanien, som är i London ett par dagar med sin klass. Hon har hittat en telefon på tunnelbanan, med hans nummer bland de senast ringda. Kan ni gissa vem telefonen tillhörde? :D
 
Jag var påväg till Barbara, för att fira hennes födelsedag, när jag insåg att jag inte hade telefonen med mig. Insåg att den hade antagligen ramlat ur fickan på bussen eller tunnelbanan, och chansen att få se den igen var ungefär lika med noll. För en gångs skull var jag glad att det inte var en iphone, för då hade jag verkligen fått panik. Nu var jag mest irriterad över att det skulle bli svårt att kontakta de jag skulle träffa under kvällen. 
 
Gick till Westfields shoppingcentre, och kopplade upp mig på deras internet på ipaden (tack gode gud. Och pappa!) Förklarade situationen för kvällens inblandade på facebook, och tog reda på hur jag skulle ta mig till Barbara på egen hand. Har också fått ett medelande från Javier, som ber mig att kontakta honom ang mitt borttappade telefon. 
 
Det finns hopp för männskligheten igen! Mötte upp denna vänliga själ dagen efter, och fick tillbaka min telefon. Läste sen den här artikeln, och inser att jag inte är ensam. Spanskaläraren fick dock endast bakverk som tack :) 
 
Läser mitt första sms, "Elin, försök nu att inte tappa bort ditt eget huvud /Javier"  Jag gör mitt bästa. Det är svårare än man kan tro. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0