Öland vs London 1-0

 

Instagram

Vad jag har haft för mig den senaste tiden, på sociala medier. 

Gjort egen smörgåstårta ~ Spenderat dagen med min nya bästa vän ~ Åkt genom vinterlandskap ~ Varit snyggt klädd när jag staplat ved ~ Fått upp min världskarta, med tillhörande nålar ~ Ätit finfrukost ~ BakatBakatBakat ~ Blivit dansberoende igen ~ Och träningsberoende 

 
 
 
 

"Vad är det som gör att man glömmer saker? Man glömmer att man trivs med livet ibland" - Lars Winnerbäck


Jag vet att jag ofta längtar bort, men det är inte alltid så dumt här heller


Hörlösa i Februari


Insåg att bilderna i förra inlägget la sig i oordning, men jag tror ni fattar :)


Några sista bilder från Sydafrika

Bjuder på några sista bilder. Från bla. restaurangen/ baren Lapa, där vi spenderade de flesta av våra kvällar, och blev kompisar med både personal och stamkunder. Ni ser mig och Heather, 17åriga bartendern Dominique, servitrisen Venize, Heathers mamma, och lite annat löst folk.


Sen är det även en fantastiskt vacker bild på mig i våtdräkt. Väldigt lycklig efter att ha provat bodyboard för första gången. (Och lyckats klämma i kroppen i denna mycket tighta kroppsstrumpa) Den lätta versionen av att surfa, då man ligger på mage. Så efter att ha surfat omkring med en säl ett tag, så bestämde jag mig för att jag verkligen vill lära mig surfa på riktigt. Så det blir nästa mål, på nästa resa :)

Sista bilden är på champagnen jag fick på resan hem, tillsammans med trerätters middag, då etioperna lyckades röra ihop det, och uppgraderar med till businessclass av misstag. Så fick en chans att sova riktigt gott den 10 timmars flygningen :)


RSS 2.0