My Swedish LeavingParty

Hade alla mina bästa Londonvänner i samma rum för en kväll. Några som jag kännt i två år, och några som jag lärde känna förra veckan. Och alla var där för min skull. Fick alla att klä sig i blågult. Vi dansade till Robyn, drack snaps och åt köttbullar på tandpetare. Och så fick jag finaste presenten; alla skrev en hälsning på att stort papper, som jag nu ska ta hem och tapetsera väggen med ♥
 
 

AJKIA

Har idag besökt mitt favoritställe i England, IKEA! ;) Ätit köttbullar och inhandlat nödvändigheter till min avskedsfest, med tema Sverige. I blågul outfit ska vi dansa till ABBA, Roxette och Robyn, knapra pepparkakor och dricka snaps. Alla mina London-favoritpersoner i ett o samma rum, Längtar!

 
 
Har för övrigt börjat känna av lite sympton av magkatarr... Vet inte om det är på grund av min ångest över att lämna London, eller om min mage helt enkelt sympatikrånglar, med min väns, eftersom jag numera oroar mig mer över hennes problem än mina egna. Så mycket problem i denna lilla värld 

Spanish Night

Igår var vi nästan 20 pers som samlades i Albas lilla, lilla lägenhet. Vi drack sangria, dansade flamenco och åt paella. Precis som man tänker sig att varje spansk söndagskväll ser ut. Åh, denna märkliga, underbara blanding av personer som jag tycker så himla mycket om! Alla hade inte turen att fastna på bild, men jag fick med mina favoritflickor i alla fall. De är den enda anledningen jag kan motivera mig till att göra kaffe varje dag (förutom att betala hyran). Sverige, låt mig presentera: Alba, Ellen (aka Jag), Anna och Barbara :) 
Inte mitt allra mest fotogeniska leende, men får väll acceptera att det är så jag ser ut när jag är väldigt väldigt lycklig. 
(Och ja, när jag klär up mig, då är det pappas gammla skjorta som åker på. Blir inte mycket finare än så)

Primrose Hill

En ledig dag förra veckan åkte vi till Camden och Primrose Hill i Norra London. Vi valde novembers dimmigaste, gråaste dag, för att beskåda staden, men några kilometer kunde vi se i alla fall. Åh, vad jag älskar hösten och alla färger!
Bror i London -Del 3- Instagram

Finns det inte på några sociala medier, så har det inte hänt. Som det gamla ordspråket lyder. Här kommer därför några sista ströbilder från dagarna med min broder, från min Instargram. Där vi provar kläder på Selfridges, dricker Strawberry mojito, och förevigar oss på Emirates Stadium
Bror i London -Del 2- Shopping och trafik(a)


Lite mera bilder. Som sagt var det mycket promenerande och mycket trafik, men vi hann också med att vila fötterna och shoppa mellan varven. Men på Harrods blev det mest fönstershoppande, innan vi tröttnade på alla människor, och vi gick o gömde oss i hörnet på en pub istället :) 


Bror i London -Del 1- Emirates Stadium

Har haft min underbara broder på besök i storstan. Under några dagar har jag stängt av allt och bara glidit runt med min favoritkille (Varenda jävel har trott att vi är ett par, och när jag förklarar att han är min bror, tittar de på mig som att jag är dum i huvet). Vi har fikat på Starbucks, vandrat gata upp och gata ner, shopppat, ätit indiskt, åkt massa tunnelbana, kollat in Harrods och Selfrideges, och förståss åkt ut till Arsenal och deras hemma-arena, Emirates Stadium. 
 

RSS 2.0