Det här kommer bli mitt mantra:

 
För det är uppenbart att det är alla andras mantra, på det här stället
 

Du vet att något är fel, när:

 
När du vet att du ska jobba ca 15 timmar imorgon, i cafét som öppnar för första gången. Du vet att det kommer bli stressigt och kaos för ingen har rutin eller tillräckligt med kunskap. Du vet att du kommer vara halft död efter 10 timmar, men du vet inte om du kommer få nån rast.
 
Men du ser bara fram emot det.
 
Då har du suttit hemma för mycket. 

Mot Alla Odds

 
Jag kommer bli granne med Max. Jag har lärt mig blanda drinkar. Jag har fått en ny vän. Jag håller mig sysselsatt. Jag störs inte längre av flygplan. Det är för varmt för att ha på sig jackan. Alla mina nya arbetskarmater trodde min dialekt var från UK. Jag skrattar mer än jag gråter.
 
Och jag tror att livet blir nog ganska bra till slut.

streetart

 
Såg den här på en vägg utanför tunnelbanan i centrala London idag. Tycker den är så jäkla bra. Det påminde mig om att jag tänkt leta upp olika Banksy-konstverk i London. Har hittat en app till telefonen som visar exakt
var de finns.Nice! Får se när jag har tid med detta lilla tidsfördriv.
 
 
Några bilder på hans gatukonst
 
 
 

Swedish Midsummer

Inbjudan, väderprognos, blågula flickor, ekorrekompisar, och gatan jag ska bo på nån gång.
 

Svenskt midsommarfirande i London 2012. Inte så traditionsengligt, och inte riktigt som vi planerat. Men jäkligt kul hade vi ändå :)
På fredagskvällen gick vi till en klubb som utlovade gratis inträde, svensk dj och midsommarfirande. Visade sig vara £20 i inträde, EN svensk låt på hela kvällen, och det enda som påminde om hemma var några blonda flickor med midsommarkransar. Men vi hade roligt i alla fall. Insåg också var denna kliché-bild av svenska tjejer kommer ifrån. Plus att de alla klädde sig som britter. (För er som inte vet så är brittiska tjejers klackar alltid längre än klänningarna. Om ni förstår vad jag menar..)
 
Midsommarfirandet som skulle äga rum i Hyde park på lördagen hade blivit inställt pga nya regler. Så idén var att alla skulle gå dit och bara ha picnick istället. Men när vi kom dit insåg vi att vi aldrig skulle hitta dem, efter som parken är enorm. Så jag höll mig till mina rumänska/australienska/afrikanska vänner istället. Hade jäkligt ont i magen efter att ha skrattat konstant i flera timmar. 
 
På kvällen skulle vi gå till en annan klubb där det utlovades svenskt godis, musik, nubbe mm. Men det visade sig att man kom inte in om man inte hade högklackat... Så det var väldigt många besvikna och arga svenskar som istället gick till en annan klubb. Vad var hela idén med att det skulle vara svenskt, när ingen av oss kom in pga av en regel som de inte hade berättat om?
 
Så ja, inte så billigt, svenskt och traditionellt som vi tänkt oss. Men jag och Heather, (som har bott hos mig hela helgen) var lika glada för det. Och jag/helgen har lyckats övertala henne till att också flytta in till London. Tummen upp!

Två dagar, En helgUnder helgen tillät jag mig att (försöka) glömma allt som bekymrar mig just nu. Jag la det åt sidan, och försökte istället påminna mig om varför jag vill stanna i England. På lördagen var jag på en rumänsk (?) grillfest. Som vanligt med några av mina bästa vänner, och människor jag aldrig träffat förut. Mycket intresant. Såg till att ta med mig några svenska cider för att dela med mig lite av min kultur. Typ.


Åkte sen till Reading, för en utekväll med mina tjejer. Vin, skvaller och massa dans. Bästa botemedlet mot allt. Kom i säng lagom till då andra går till jobbet (eller ja, i alla fall mjölkbönder) Det följdes av en lat söndag, som spenderades med samma sällskap på Readings gator och parker. 

Nu är jag tillbaka på samma café som sist, och försköker reda ut mitt liv. Vi hörs snart.
Älskar er

Några bilder från en helg med kusiner, examen och Oskarshamn

Bilderna är några veckor gamla, men det är först nu jag har både photoshop och internet. Så jag tillåter mig nu att tänka tillbaka på helgen som verkar så långt bort bekymmerslös. Fotografera en optikerexamen, äta glass, promenera runt på små gator i Oskarshamn, ligga och prata om drömmar och framtiden ända in på småtimmarna, tillsammans med de bästa kusinerna. Saknar er ♥

Tillbaka på andra sidan sjön

Jag är tillbaka i London. Resan gick bra osv. Det första jag gjorde när jag kom hit, var att åka till Tinderbox, och spenderade nästan hela dagen där. Igår hann jag  med ett par timmar med en god vän, och idag har jag suttit på café större delen av dagen, eftersom vi inte har nått internet hemma för tillfället. 

I övrigt är det väll inte så mycket mer jag kan säga. Vet varken hit eller dit, eller vad som kommer att hända. Men jag lovar att uppdatera er när jag vet. 

Ta hand om varandra. Puss

Härlig promenad, med fint sällskap

Etter ett par timmar hade vi löst de flesta problem och bekymmer, Azko och jag.
Men man kan ju inte mer än undra vad sjutton jag gör i London, när det här finns..

Här sitter jag o chillar på min Valtra en helt vanlig onsdagkväll

Inget konstigt alls

För att göra allt bra igen, tryck på länken:

make-everything-ok.com

Mitt Sommargolv Har Gula Prickar


RSS 2.0