Sleepless in London

 
Har kommit in i mina gammla sovrutiner igen. Det vill säga, inga rutiner alls. Jobbar så oregelbundet, så sömnen blir densamma. Obekväm säng + För mycket tankar som snurrar + Oregelbundna arbetstider = Vääldigt lite sömn för Elin.   Kommer hem från jobbet framåt midnatt, är så uppe i varv, så somnar först när andra börjar med  morgonmjölkningen. Sover fram till eftermiddagsmjölkningen, är som en zoombie på jobbet, och så börjar det om. Nu är jag dessutom dunderförkyld, så jag däckar direkt när jag kommer hem, men framåt midnatt vaknar hjärnan till "Vänta nu, vi brukar ju vara klarvakna vid den här tiden". Oh yes! Men förrutom det så mår jag bra, synd o klaga! 
 
Mamma kommer imorgon, och det ska bli 25'c och sol. Vad mer kan man begära?!
Kram på er
 
 
 

Very Little Helps

 
Ni kanske minns att jag sa att jag skulle leta reda på konstverk av Banksy, som finns här i London? Mitt första fynd blev väll lite av en besvikelse. Som ni ser är den helt sönderklottrad. Tyvär så är jag rädd att de flesta kommer se ut så. Det är inte många som blir lämnade ifred. Men jag hittade den i alla fall, det är ju alltid något.

Målningen heter "Very little helps". Flaggan som pojken hittar är en bärkasse från en av matbutikerna i England, som har som slogan "Every little helps". (Och menar på deras låga priser)

'Cause we are family

 
En ledig dag då jag inte hade något planerat. Så jag åkte till Angel och hälsade på min Tinderboxfamilj. Fick gratis kaffe o kaka, uppdaterade/blev uppdaterad av Elisabeth om livet, spanade på nyanställda och pratade strunt med de dagliga kunderna. Myste runt och kände mig tillfreds med livet :) 

A walk through Angel with my camera

Promenerade på Angels gator, letade gatukonst och kände mig som hemma
(Hemma, som i Angel, där jag tillbringat mitt senaste halvår)

My weekend

Några mobilbilder, och vad jag har haft för mig de senaste dagarna. 
 
Från Högst upp till vänster:
Jag har avnjutit Londons fantastiska sommarväder. Pluggat kak-ingridienser/utseende/display. Hängt med ett par trevliga Londonsvenskar. Tagit latte-art till nya nivåer. Jag har funderat mycket på hur dessa äpplen kan överleva utan luft (pappa?). Jag var otrogen "mitt eget" café, för kaffe på Costa. Vi hittade en motiverande tips-burk. Av nån anledning hamnade vi mitt i alla aktiviteter på en familjedag i Holland Park. Och så drack vi drinkar och dansade hela natten i Camden.  

Skillnaden mellan mina Londonvänner's och Ölandsvänner's facebook bilder just nu:

Man känner liksom att man har valt rätt plats på jorden

Och när allt känns hopplöst, så visar det sig att du har massor av vänner som finns där för dig


Jag älskar er redan
 
Livet är ganska fint ändå. Och jag njuter av varje dag. Jag vet ingenting om framtiden, men jag har insett att det gör inget. Jag är inte ens 21 år, då behöver man inte ha hela livet planerat. Det blir ändå inte som man tänkt. Så jag har bestämt mig för att bara göra det jag vill göra just nu, så får jag se vad jag vill hitta på imorgon. 
 
Något annat jag har kommit på, såhär en bit in i livet, är att jag inte måste följa alla regler som finns. Jag "måste" inte fånga dagen bara för att jag är ledig, jag kan ligga i sängen hela dagen om jag känner för det. Jag kan sitta ensam hemma en fredagskväll, och dricka mig lite vinglig en tisdagseftermiddag. Jag kan dansa med främlingar och låta nya männsikor komma mig nära in på livet. Även jag får göra oväntade saker. Jag behöver inte vara den person jag var för 3 år sedan. Jag behöver inte ens vara samma person jag var för tre månader sedan. 
 
Så jag gör allt det här, bara föra att jag kan. Och för att det får mig att må bra.

RSS 2.0