.


Känner att jag kan Londons tunnelbana nu, så jag tänkte avancera lite 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste tiden i mobilbilder

 
~Jag har njutit av en vecka Londonsommar ~ Sovit på ett tåg ~ Ätit pannkakor utomhus ~ Blivit bjuden på middag ~ Sprungit i solnedgången ~ Skickat brev till halva Europa ~ Festat med ett par spanska bröder ~ ..Och ett par italienska ~ Avnjutit tystnaden på tunnelbanestationen efter OS ~ Pratat italienska på italienarnas vis ~
 
 

Det är vad jag har haft för mig den senaste tiden. Vad har ni gjort? 

Mr.BrainwashInnan vi gick på karnival i måndags, så gick vi på konstutställning (väldigt kulturella denna dag). En man, som kallar sig Mr. Brainwash. Vi var båda väldigt faschinerade, och jag förstår inte hur jag kunnat missat honom innan. Men vi var inte helt eniga om hans talang, jag och mitt sällskap. Han blev ganska upprörd, eftersom mycket av konsten var kopierade kända verk, som han sen ändrat/skrivit på/målat på osv. Men jag tycker att det är precis det som är meningen med konst, (inte just att kopiera andras konst, men) när det väcker så mycket kännslor, tankar och åsikter och vi disskuterar och argumenerar tills vi nästan blir ovänner.

Jag tror det är vad han vill. Han vill inte måla vackra, realistiska porträtt. Han vill skapa disskusion. Kan man göra så? Får man måla mustach och keps på Mona-Lisa? Åh, esteten i mig vaknar till liv. Och jag är tillbaka i skolan, och vill bara analyseeeera. Mmmm! Arbetskadad..

Nothing Hill Carnival

 
Idag har hela London tagit sig till Nothing Hill, för att släppa sina hämningar och dansa på gatan. Självklart var även vi där. Jag har ätit friterad banan, suttit på någon annans axlar precis som när man var liten, druckit alkohol ur plastglas, betalat £5 för att kissa, och dansat på gatan. Oj, vad vi har dansat. Och som jag älskade det. Bestämde idag, att mitt nästa resmål blir Brasilien! 

Att doppa tårna i havet 
Känner mig väldigt mycket storstadsbo', när vi planerade en heldagsutflykt till havet. Är van vid att hoppa upp på cykeln och trampa ner till jordhamn om jag kännde för ett kvällsdopp. Men nu skulle det köpas tågbiljetter, kolla tågtider, göra matsäck, packa väska osv osv.

Men oj, vad det var värt det! Som små barn tjoade vi exalterat så fort vi såg den blå strimman i horisonten, och kunde känna havsluften. Första doppet 2012, 20 augusti. Bättre sent än aldrig. Sen försökte vi bränna våra bleka ben, promenerade längs stranden och drack vin på en uteservering. 
 
En dag vid havet gjorde bonnaungen gott.

En helg med bröderna Giampellegrini

 
 
En italiensk broder har varit på besök, så vi har turistat som bara den. Gått på museum, promenerat på Millenium bridge, tagit kort framför St Pauls, druckit öl, och åkt massa tunnelbana. Och så har vi hunnit med en 25-års dag, med grillning i vår "trädgård". (Dvs. den oklippta kvadraten gräs framför ytterdörren)

Love it!

 
Åh, vad jag älskar mitt hår just nu! Varför har ingen talat om hur skönt det är med kort hår, förut? Att duscha tar 2 min! Men lillebror får nog uppdatetar mig på vilka hårprodukter som gäller, för där har jag inte så stor koll. Men nu är vi lite mer lika, bror o jag ♥
 
Nu ska jag bara tatuera mig och börja röka, så är jag klar med min tonårs-revolt. 
 
 
Jag vill kasta loss och lära mig slåss
Raka av mitt hår och bäras ut på bår
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt

Jag vill byta land och vara han som försvann
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
se mig som saknad, en förlorad sonHade ändå tröttnat på det..

Elia: Jag har haft rastaflätaor, blont, lockigt, rakat, miniflätor, axellångt..
Jag: Och jag har sett ut såhär hela livet
Elia: Kanske dags att göra något åt det?


Ja, kanske det. Har funderat på det ett tag. Men nu fick jag sparken i baken jag behövde. 

Men jag ska inte ljuga för varken er eller mig själv. jag behövde en förändring, Den Elin jag en gång var, är inte den samma som den Ellen jag är idag. Jag tycker om det, vad tycker ni?
 
 
 
 
 
 
 

Citat Från Mannen i Mitt Liv

 
- Det sägs att kärlek lovar stort, men håller tunt. Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt. Det har väll sagts av nån stackare som aldrig ramlat runt med dig. Med dig, med dig, med dig. 

 
Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nått att göra tills dess

 
- Fast jag har mitt egen liv, drömmer jag om dig lite till

 
- Med dig på andra sidan jorden, får jag tid till ingenting

 
- Man säger att tid är pengar, men tid är gratis vad jag vet

 
- Den vackraste stunden i livet var den när du kom

 
- I dina ögon, var det lättare att va

 
- Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg

 
- Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

 
- Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med

 
- Jag skulle aldrig ha tålamod att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du

 
- Du kände mig när åren var terminer och sommaren var helig och nätterna var allt

Tillsammans för en rättvisare värld

 
Några charmigt svettiga bilder på mig ~ En storstads-solnedgång ~ Gräs mellan tårna (första gången denna sommar) ~ En flytande marknad ~ Jag lär chefen vilken mjölk det ska va! ~ Armband jag fick av ett par svenska kunder på cafét
 

Här får ni några bilder från mina senaste dagar. Tacka Gud för den smarta telefonen! Jag har haft tid att känna lite på sommaren. (Det är ju inte som på Öland, men det kan va ganska fint ändå, på Londons vis). Jag har också insett hur stor skillnad 30 min i löparspåret kan göra. Antagligen mer för knoppen, är kroppen, men ändå. Ska försöka klämma in det ofta, hur trött jag än är, för det får mig att må mycket bättre. 
 
Igår hade jag en fredagsdejt med Heather. (Som flyttar till London om tre veckor!) Vi gick på italiensk restaurang (som råkade vara den där min rumskompis jobbar) och såg sen "Ted" på bio. Jag grinar som vanligt. Även fast det handlar om en teddybjörn. Jag och mina hormoner. Inget nytt där. 
 
Så ja, de få timmar jag inte befinner mig utanför jobbet, skullle jag vilja säga att jag mår riktigt bra :) 
Sanar er, Kramar!

En ledig dag

 
Äntligen en ledig dag! Minns knappt när jag hade en senast. En vecka sen? Två? Men chefen har lärt sig nu (den hårda vägen) att folk menar allvar med att de slutar om det inte blir bättre. Så han har insett att han måste ta väl hand om sin personal om han vill ha nån kvar över huvud taget. Så han ringer lite då och då, bara för att tala om hur mycket han uppskattaaaaaaar allt jag gör för L'eto caffe. Vill du gå hem lite tidigare idag? En extra ledig dag kanske? Löneförhöjning? Ja tack! Får se hur länge det håller i sig.
 
Men ledig idag alltså. Sov i 12 timmar, och har inte tagit mig ur sängen än. Men träningskläderna är redo, så snart blir det en joggingrunda och lite utegym. Tänkte spendera hela dagen med mig själv. Ev. får Winnerbäck vara med på ett hörn. Jag har fina rumskamrater som kommer för att kolla att jag är okej, men sen stänger jag dörren igen. Jag känner att jag behöver det. De senaste veckorna har varit så intensiva, jag har inte haft tid att tänka över huvud taget. Har inte haft tid att känna efter. Längta. Sakna. Önska. Drömma. Ibland kan det vara skönt att stänga av alla kännslor, men jag har gjort det för länge nu. Jag behöver känna. Känna efter vad jag vill. Vart vill jag bo. Vad vill jag göra. Vilka människor vill jag ha i mitt liv? Jag önskar jag hade svar på alla mina frågor. 

De Olympiska Spelen

 
Ja, det förväntade kaoset kom väll aldrig riktigt. Men kan knappast säga att andra bilden stämmer heller. I alla fall inte om man som jag, är tvungen att åka till Stratford varje dag, och trängas med alla OS-människor. Jag är svurit mycket över allt folk som går för långsamt, knuffas, har barn, inte känner till oskrivna regnler,går i motsatt riktning som mig, är turister, inte pratar engelska och har andra brister. Mummlar mitt mantra "Jag har valt att bo här. Jag har själv valt att vara här med alla människor. Jag har valt...."
 
Min OS-upplevelse har blivit ganska annorlunda och utöver det vanliga. Jag har inte sett någonting på tv. Jag har inga biljetter. Har inte tillräkligt med tid eller intresse att följa allt i tidningar eller på internet. Har googlat Sveriges höjdpunkter, men inte så mycket mer. Men ändå, så har jag kommit så nära ett OS, som jag antagligen aldrig kommer göra igen. Jag har sett OS-byn live, jag har träffat massor av tävlande, serverat kaffe till en av killarna i svenska handbollslaget och halva spanska os-teamet, sett strålkastarna och hört musiken från arenan under öppninscermonin. Kännt förväntningen hos alla de människor jag köar med på tunnelbanan varje morgon. Det är något som både London och jag sent ska glömma. 

Såhär glad är jag på jobbet. Hela tiden. Varje dag


Hej jag heter Elin, och kaffe är mitt liv.

Jag ber om ursäkt för frånvaron och bristen på uppdatering. Men jag lever och mår b.. Eller ja, jag lever i alla fall. Helt slutkörd av jobbet. På jobbet. Efter jobbet. 60 timmar i veckan, så har inte så mycket till liv utanför caféet. Jobbar 12 timmar, stänger, kommer hem 01.00, tillbaka föra att öppna igen 08.00, och jobba 12 timmar till. Behöver jag säga att jag längtar till de där förbaskade spelen är över?
 
 
Sen är jag ju smart nog att klämma in några träningspass kl7 på morgonen, och var ute o gjorde stan en natt då jag hade några timmar över. Hehe. Men vila kan man göra i graven. 
 
Saknar er massor ♥

Lite mobilbilder från min vecka: 
 
 
 
 

En Mor På Besök I London-Dag 2


Andra dagen började vi med shopping på Westfield, och spanade in OS-byn

Kollade också in Mini-cooper-shoppen och Camden market

Var några andra som också skulle till Stratford den dan, vet inte riktigt vad som pågick..

En Mor På Besök I London-Dag 1


Det blir en salig röra av bilder, men vi började i alla fall i Covent Garden. Tittade på gatukonst och underhållare


Pose'ade som aldrig förr!

Mamma roade sig med att placera London eye mitt i hövvet på mig

Alla londons landmärken på rad

Vi åkte turistbåt o stekte i solen

Chillade i parken, innan det var dags för..

Peter Jöback, som Phantom of teh Opera!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0